Recomandari

  • Love's Locked Secrets

    Set format din colier si cercei, cu aspect antichizat, ce se apropie de stilul victorian dar are in acelasi timp si accente de steampunk.

  • Steampunk Attitude

    Intreg setul "Steampunk Attitude" are ca tema timpul.

  • Golden Summer of Egypt

    Acest set e "ca o calatorie pe Nil, pe un vas cu aburi! - Curat Jules Verne"!

  • Time of the Lizard

    Set apartinand stilului "steampunk", confectionat din piese antichizate rosii, format din cercei si colier.

  • Time Voyager

    Bratara cu ceas in stil steampunk.

  • Alchemy

    Set in stilul steampunk format din colier, cercei, bratara si inel

  • Broken Wings

    Bratara in stil steampunk "Broken Wings" din piele naturala

FB Ronnie - Handmade

Lumea plina de culoare si stralucire a bijuteriilor este o lume speciala, o lume plina de frumusete, de mister, si - mai ales - plina de semnificatii. In interiorul acestei lumi un loc aparte il ocupa bijuteriile artizanale. Pentru ca acestea sunt unicat, avand fiecare o poveste speciala, pentru ca ele reprezinta in cea mai mare masura personalitatea celui care le creeaza, pentru ca au o viata proprie si pentru ca pot spune povestea lor celui care le admira.
Acesta este crezul care sta la baza blogului
FB Ronnie - Handmade

luni, 16 mai 2011

Festival de handmade la Armonia Center Arad


Editia a patra a Festivalului de manufacturi si artizanat "I MADE THIS !" isi va deschide portile in perioada 27.05 - 29.05.2011, in cadrul Centrului Comercial Armonia din Arad.

La aceasta editie veti putea admira creatiile unor artisti aradeni si nu numai, cei mai multi membri ai "I Made This! Community". Vom expune creatii dintre cele mai felurite, de la bijuterii pana la vestimentatie. Veti putea admira minunatele creatii din sarma si Fimo marca Andrea.Z Style, bijuteriile pline de imaginatie si savoare de la Ady Ankh, frumoasele si originalele albume si jurnale ale Nicoletei, bijuteriile elegante si fine ale Simonei, seturile de bijuterii din sarma de la Casa Gravor, Bijuteriile pline de romantism ale Sorinei si asa mai departe. In plus, va asteptam si cu alte surprize.

Va dau asadar intalnire in ultimul weekend al lunii lui Florar, la Armonia Center Arad. Ne veti gasi acolo incepand cu orele zece dimineata si pana seara.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FB Ronnie - Handmade Design by Insight © 2009. Textele si fotografiile de pe acest blog pot fi preluate doar cu acordul in scris al autorului si cu precizarea obligatorie a sursei.